Site din reteaua Titirez.ro

031.005.1507

Lansare de colectie: Revista Titirez, editia IV

Postat de Admin

Toamna este sezonul "fierbinte" in imobiliare, perioada perfecta pentru a va promova afacerea in noua editie a revistei Titirez. Ajunsa deja la editia a IV-a, revista Titirez se reinventeaza - exact la momentul potrivit pentru marile targuri ale toamnei!

Cartierul Austriac - SOLD OUT in urma promovarii de pe Titirez.ro

Postat de Admin

Cartierul Austriac, cu siguranta unul dintre cele mai cunoscute proiecte de vile din estul Bucurestiului, este acum SOLD OUT!

Comunicat de Presa: Anuala de Arhitectură București 2018, accent pe relația cu autoritățile locale și cu mediul de afaceri

Postat de Admin

Intitulată „de utilitate publică”, tematica acestei ediții se concentrează pe dezbaterea diverselor situații întâlnite în practica profesională a arhitectului bucureștean, pe relațiile cu autoritățile locale, cu mediul de construcții și are ca punct centr

Cum arata proprietatea de 8.27 milioane de dolari, proaspat cumparata de Oprah Winfrey?

Postat de Admin

Zvonurile din piata imobiliara de peste Ocean spun ca mogulul media Oprah Winfrey a cheltuit 8.275 milioane de dolari pe un domeniu izolat din insula Orcas, una din cele mai mari insule ale arhipelagului San Juan dintre Seattle si Vancouver.

5 pași pentru a amenaja o locuință Wabi-Sabi

Postat de Admin

"Wabi-sabi" este un termen japonez care inseamna, in esenta, gasirea frumusetii in imperfectiune. Wabi se refera la a trai cu umilinta si simplitate, in armonie cu natura, in timp ce Sabi este definit ca abilitatea de a accepta ciclul de viata al lucurilo

Riverside Residence - un nou stil de viata, nu doar o casa noua

Postat de Admin

Situat la doar 10 minute de condus de Bucuresti, Riverside Residence imbina perfect facilitatile urbane cu intimitatea specifica micilor comunitati.

Investitie imobiliara de 8 milioane de euro pe piata office din Bucuresti: fostul sediu Petrom de pe Calea Victoriei va fi restaurat!

Postat de Admin

Fostul sediu al companiei Petrom din apropiere de Piata Victoriei, in prezent abandonat, va fi readus la viata in urma unei investitii de 8 milioane de euro din partea dezvoltatorului israelian Hagag Development.

ANAF: controale antifrauda in randul dezvoltatorilor imobiliari

Postat de Admin

ANAF a anuntat ca, in perioada urmatoare, va demara analize de risc pentru companiile de dezvoltare imobiliara, urmand sa lanseze controale la firmele cu probleme identificate.

Aeroportul Baneasa va fi redeschis pentru zboruri comerciale

Postat de Admin

Aeroportul Baneasa urmeaza sa intre in lucrari de reamenajare, care sa permite extinderea capacitatii de pasageri de la 30 de calatori pe ora la 300 de calatori pe ora.

Sibiu, orasul in care cetatenii pot transmite sesizari catre primarie direct din aplicatie

Postat de Admin

Recent, administratia locala a Sibiului a bifat inca un punct in favoarea locuitorilor, lansand aplicatia Sibiu City App.

123...298

Anunturi recente:

Garsoniera Dacia-Marasesti, Pitesti 42 m2 Garsoniera Localizare Et.1/P+4 250€
Casa/Vila Centru, Pitesti 140 m2 Casa/Vila Localizare 600€
Apartament 3 camere Fratii Golesti, Pitesti 67 m2 3 camere Localizare Et.4/P+4 59.000€
Apartament 2 camere Stadion Nicolae Dobrin, Pitesti 54 m2 2 camere Localizare Et.2/P+3 240€
Casa/Vila Zavoi, Stefanesti 200 m2 Casa/Vila Localizare 139.000€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Argesimobiliare.ro te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu