Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Designerul Karim Rashid semnează colecția de obiecte sanitare DALET Color din portofoliul Delta Studio

Postat de Admin

Investiția în producția acestei game este de peste 50.000 euro, sumă care se adaugă la investițiile totale de 2,5 milioane de euro în dezvoltarea brandului DALET

Cordia România demarează lucrările de construcție la faza a doua a proiectului rezidențial Parcului20

Postat de Admin

Cordia România, companie membră a grupului Futureal, a desemnat Concelex ca antreprenor general pentru faza a doua a proiectului rezidențial Parcului20

Webinar TNI: Noutăți și inovație în imobiliare

Postat de Admin

Webinar TNI: Noutăți și inovație în imobiliare

TVA de 5% pentru locuintele pana in 140.000 euro

Postat de Admin

TVA de 5% pentru imobilele de pana in 140.000 euro, in loc de 19%.

Chiriile incotro? Analiza chiriilor pe zone in Bucuresti; 2020 vs 2019

Postat de Admin

Efectele pandemiei se resimt in piata imobiliara, o multime de informatii vehiculand o potentiala criza economica si scaderi drastice de preturi ale proprietatilor. Pe fondul incertitudinilor din piata, atat preturile la vanzare cat si la inchiriere din ultima perioada s-au ajustat. Scaderea a inceput sa se resimta dupa ridicarea starii de urgenta, ca efect al constrangerilor economice si sociale din timpul Lock-Downului, dar si al scaderii cererii de cumparare si inchiriere de pe unele segmente.

De ce elevii trebuie sa invete educatie tehnologica si care sunt avantajele aduse de aceasta materie?

Postat de Admin

Educatia este in general domeniul care are rol decisiv in destinul unei societati si este cea care ar trebui sa ne spuna directia in care lumea se indreapta. Educatia poate fi realizata atat la nivel de familie cat si la nivel general prin sistemul de invatamant.

Cum merg vanzarile de apartamente noi in Zona de Sud pe timp de pandemie

Postat de Admin

Anul 2020 este un an atipic din toate punctele de vedere. Iar dacă discutăm din punct de vedere imobiliar, 2020 s-a dovedit unul suprinzator. Niciun specialist imobiliar nu a putut spune cu exactitate care va fi trendul… Unii analiști au conturat ideea unei crize imobiliare apoteotice, alții au vehiculat o scădere mare a prețurilor, în timp ce anumiți experți imobiliari au pus accentul strict pe adaptarea prețurilor la cerere versus ofertă.

Imobiliare Bucuresti: Preturile la vanzare se prabusesc in plina criza sanitara? Analiza comparativa 2020 vs. 2019

Postat de Admin

Starea de urgenta a trecut, starea de alerta a ramas! Efectele pandemiei se resimt in piata imobiliara, o multime de informatii vehiculand o potentiala criza economica si scaderi drastice de preturi ale proprietatilor. Pe fondul incertitudinilor din piata preturile la vanzare din ultima perioada s-au ajustat. Scaderea a inceput sa se resimta dupa ridicarea starii de urgenta, ca efect al constrangerilor economice si sociale din timpul Lock-Downului, dar si al scaderii cererii de cumpare de pe unele segmente.

Cordia România lansează faza a doua a proiectului rezidențial Parcului20

Postat de Admin

Cordia România, companie membră a grupului Futureal, are un buget de investiții pe termen mediu în valoare de 200 de milioane de euro pentru dezvoltări imobiliare în București

Dezvoltatorul rezidențial Cordia intră pe piața imobiliară din Regatul Unit al Marii Britanii prin achiziția Blackswan

Postat de Admin

Cordia International Zrt. a achiziționat dezvoltatorul britanic Blackswan, aceasta fiind cea mai recentă etapă a expansiunii sale internaționale. Cordia a finanțat tranzacția utilizând fonduri obținute din emisiunea de obligațiuni din cadrul Sistemului de Finanțare a Obligațiunilor pentru Creștere al Băncii Naționale a Ungariei. Achiziția permite Blackswan să livreze proiecte în valoare de 550 milioane GBP în zona West Midlands.

123...318

Anunturi recente:

Casa/Vila Bascov, Bascov 60 m2 Casa/Vila Localizare 68.500€
Apartament 3 camere Trivale, Pitesti 80 m2 3 camere Localizare 70.900€
Apartament 3 camere Gavana 2, Pitesti 53 m2 3 camere Localizare 63.000€
Apartament 2 camere Trivale, Pitesti 37 m2 2 camere Localizare 37.000€
Garsoniera Dacia-Marasesti, Pitesti 45 m2 Garsoniera Localizare Et.3/P+3 230€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Argesimobiliare.ro te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu