Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Legea care poate transforma RADICAL activitatea dezvoltatorilor imobiliari a trecut de Senat!

Postat de Admin

Reglementari mult mai stricte privind publicitatea imobiliara si vanzarea proiectelor rezidentiale, care pot afecta intreaga industrie imobiliara, aprobate tacit de catre Senat!

Titirez.ro a lansat imoPR, prima agentie de marketing, publicitate si PR imobiliar din Romania

Postat de Admin

Noua linie de business dezvoltata – agentia imoPR – vine in completarea acestora pentru a crea o gama de servicii completa pentru jucatorii din Real Estate.

Am fost acolo: TNI a sărbătorit 15 ani de evenimente imobiliare de succes!

Postat de Admin

Titirez.ro a participat in acest weekend la TNI, in cadrul evenimentului fiind lansat imoPR - cel mai nou proiect de servicii imobiliare premium.

Vesti bune in retail! Primul mall central din Sibiu, inaugurat de NEPI Rockcastle

Postat de Admin

NEPI Rockcastle inaugureaza in 14 noiembrie primul mall cu cinema multiplex din interiorul Sibiului - Promenada Sibiu. 

Începe ediția ANIVERSARÃ a Târgului Național Imobiliar TNI, 15 ani! 4-6 OCTOMBRIE 2019 Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Postat de Admin

Va aseptam pe tot parcursul targului la standul Titirez.ro, de unde veti putea lua exemplarul gratuit Titirez Magazine. Ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar TNI, 15 ani începe VINERI, 4 OCTOMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii

IN PREMIERA PE TITIREZ.RO! Octavian Badescu dezvaluie IN EXCLUSIVITATE informatii proaspete despre noul concept Freedom Group!

Postat de Admin

Interviu acordat in exclusivitate catre portalul Titirez.ro, in cadrul caruia Octavian Badescu discuta despre noul concept Freedom Group, prima societate de actiuni - poate din lume - care va fi detinuta de agentii imobiliari!

Design interior 2020 - Top 6 cele mai populare culori

Postat de Admin

În fiecare an, un grup uriaș de designeri, arhitecți și reprezentanți ai companiilor mari de producție se reunesc pentru o conferința speciala: Tendințele de culoare si design interior 2020.

Am fost acolo: Log Out Work Off, Life On - Real Estate, un eveniment de socializare si networking destinat pietei imobiliare

Postat de Admin

Evenimentul Log Out Work Off, Life On - Real Estate, organizat de Buzz Events in cadrul Lido's Brasserie in data de 19 septembrie, a fost un prilej excelent pentru ca specialistii din Real Estate sa se cunoasca mai bine si sa faca schimb de idei.

Model UNIC de business in piata imobiliara din Romania! Octavian Badescu transforma Freedom Group in prima societate pe actiuni detinuta de agentii imobiliari

Postat de Admin

Freedom Group, companie fondată de antreprenorul în serie Octavian Bădescu, lansează un model unic de business la nivel mondial: compania de consultanță imobiliară, care funcționează ca societate pe acțiuni deținute de către agenții imobiliari.

Președintele mondial FIABCI deschide Târgul Național Imobiliar TNI!

Postat de Admin

Evenimentul imobiliar al anului, Târgul Național Imobiliar, începe în data de 4.10 la Palatul Parlamentului, iar cu ocazia aniversării a 15 ani, avem onoarea ca expoziția să fie inaugurată de către domnul Walid Moussa, Președintele FIABCI.

123...310

Anunturi recente:

Teren constructii Bascov, Bascov 7500 m2 Teren constructii Localizare 712.500€
Apartament 3 camere Negru Voda, Pitesti 58 m2 3 camere Localizare 58.000€
Apartament 3 camere Nord-Eremia, Pitesti 58 m2 3 camere Localizare Et.4/P+4 58.000€
Casa/Vila Campulung, Campulung 365 m2 Casa/Vila Localizare 83.000€
Teren agricol Poienarii de Arges, Poienarii de Arges 51830 m2 Teren agricol Localizare 350.000€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Argesimobiliare.ro te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu